در رابطه خاصیت حلوا ارده چه می دانید؟
شاید برایتان جذاب باشد که بدانید ابتکار عمل و ساخت حلوا ارده برای اولینبار به روحانی بهایی منسوب شده است . نقل است کهاین خوراکی مقوی برای تغذیه و انرژیدادن به سربازان فرمانروا عباس در نزاع نوآوری شد و با گذشت زمان تبدیل به فرآوردهای همهگیر شد . مادۀ حیاتی تشکیلدهندۀ حلوا ارده , شهدی است که از کنجد گرفته میشود که آن را ارده مینامند .
مواد تشکیل دهنده حلوا ارده
برای این که متوجه شویم که حلوا ارده برای بدنمان چه فایدههایی دارااست , اولیه بیایید نگاهی به مواد سازندۀ آن بیندازیم .
عصاره چوبک
گونه های شیرینکننده ( شکر یا این که عسل )
هل
پسته برای تزیین
خب با اعتنا به مواد تشکیلدهندۀ حلوا ارده خاصیت تحت کاملاً قابل پیشبینی است یا این که خوبتر است بگوییم که عین روز برایمان بدیهی است .
ممکن است برایتان جذاب باشد که بدانید اختراع و ساخت حلوا ارده برای اولینبار به روحانی بهایی منسوب شده است . نقل است کهاین خوراکی مقوی برای تغذیه و انرژیدادن به سربازان فرمانروا عباس در پیکار ابتکار شد و به مرور زمان تبدیل به فرآوردهای همهگیر شد . مادۀ دارای اهمیت تشکیلدهندۀ حلوا ارده , شهدی است که از کنجد گرفته می گردد که آن را ارده مینامند .
خاصیت حلوا ارده
با قراردادن حلوا ارده در رژیم غذایی خودتان , شما میتوانید تا حد متعددی به بدنتان امداد نمائید تا وظایفش را خوب تر انجام بدهد , چراکه حلوا ارده خاصیت تحت را دارااست
حلوا ارده از نظر سنتی دارنده طبع گرم و خیس است , از این رو برای تمام افرادی که از سردی مزاج سختی میبرند , مادۀ غذایی دوچندان قابل قبولی محسوب میشود . به عنوان مثال میتواند سردی و درد مفاصل و استخوانها را کاهش بدهد و انسداد رگها را هم از در بین میبرد .
مصرف حلوا ارده در رژیم غذایی روزمره منجر میگردد تا کمخونی و نبود آهن در اشخاص و بهویژه خانمها پاک بشود .
ازآنجایی که حلوا ارده محصولی دیرهضم است , در گونه های رژیمهای کاهش وزن موردتوجه قرار میگیرد . چراکه شخص با تناول کردن آنها تا بازه متعددی شم سیری مینماید و نیازی به مصرف وعدۀ غذایی بعدی ندارد .
کلسیم بالای حلوا ارده سبب ساز تقویت سیستم حرکتی ( استخوانها و عضله ها ) در اشخاص کمتوان و ورزشکاران می شود .
حلوا ارده فواید بخش اعظمی برای اشخاصی که دارنده مشکلات گوارشی ( نظیر یبوست ) می باشند داراست .
حلوا ارده با ارتقا اچدیال ( چربی موثر خون ) منجر پیشگیری از انسداد عروق و سکتۀ قلبی هم می گردد .
خاصیت آنتیاکسیدانی کنجد در حلوا ارده سبب میگردد این ماده به یک ضدسرطان توانمند تبدیل شود .
بها غذایی حلوا ارده
همانطور که دیدیم حلوا ارده از مواد مفید و پرکالری ایجاد و فراهم میشود . از این رو حساس است که بدانیم در دستۀ مواد انرژیزا و پرکالری قرار می گیرد . در 100گرم حلوا ارده , میزان قابلتوجهی از پروتئین , ویتامینهای ای , دی , بی و اسیدهای چرب اشباع موجود هست .
تا اینجا از فواید حلوا ارده گفتیم , بها غذاییش را نیز بررسی کردیم , وقتش رسیده تا برویم سراغ مضراتش!
مضرات حلوا ارده
عالی است بدانیم در صورت مصرف دوچندان حلوا ارده , به مرور مضرات آن نیز صریح میگردد که ممکن است شمارا مریض یا این که بدحال نماید . تنی چند از مخاطرات مصرف بیشازحد حلوا ارده عبارتاند از :
به دلیل بالابودن قند حلوا ارده , مصرف مضاعف آن قادر است برای بیماران دچار به دیابت خطرناک باشد .
در حالتیکه بعداز میلکردن حلوا ارده , فرایند نگهداری از دندانها ( استعمال از مسواک و نخ دندان ) را صحیح انجام ندهید , شیرینی حلوا ارده به دندانهای شما جراحت دورازشوخی خواهد زد .
مصرف بیشازحد حلوا ارده باعث تحریک دستگاه گوارش و معدۀ شما می شود و ممکن است اشخاص را در گیر اسهال نماید .
همانطور که اشاره کردیم حلوا ارده کالری و چربی بالایی داراست , پس استفادۀ بسیار آن موجب چاقی و بیش تر وزن میگردد .
منبع: بهداشت نیوز