نماد میوه مضاعف میل کردن
به گزارش بهداشت نیوز , حقایقی از این قبیل که میوه یکی سالمترین گزینههای غذایی است , دربین وعدهای مطلوب و دربردارنده آنتی اکسیدانها و ویتامینهای حتمی است , اگرچه درست است , البته به گفته کارشناسان تغذیه , زیاده روی در صرف همین مورد سلامت هم خالی از خطر نیست .
اینجا ۴ نشانهای که به شما هشدار میدهد روزمره بیشتراز مقدار نیازتان میوه اخذ می کنید , معرفی شدهاست :
حس نفخ مداوم : میوه یک ماشه کلاسیک برای ابتلا به نفخ است . میوهها بی نیاز از یک گونه قند به اسم فروکتوز میباشند که متاسفانه بخش اعظمی از ما کار کشته به جذب و هضم اثرگذار مقادیر متعددی از فروکتوز نیستیم . دانشمندان بر این باورند که ۴۰ درصد از مردمان از یک بیماری به اسم سوء جذب فروکتوز در روده کوچک مشقت میبرند .
جذب نکردن فروکتوز با علائمی نظیر تولید گاز و نفخ در دستگاه گوارش همراه است . اخذ فروکتوز بیش تر از حد با واکنشهای التهابی در تن هم همراه است .
ابتلا به اسهال یا این که سندرم آی بی اس : سوء جذب فروکتوز مو جود در میوه سبب به نفخ , گرفتگی عضله ها شکم , درد و اسهال و چه بسا گهگاه سردرد هم می گردد . علاوه بر این , بخش اعظمی از میوهها نظیر سیب سرشار از پکتین میباشند ; یک گونه فیبر که مبتلایان به سندرم روده تحریک پذیر یا این که آی بی اس , برای شکستن بی نقص آن نقص داراهستند .
ارتقاء وزن : چه بسا در صورتیکه مواد غذایی دربردارنده قند و کربوهیدراتهای تصفیه شده , غذاهای فراوری شده و تولیدها چرب حیوانی را هم کنار بگذارید , مصرف بیشتراز حد میوه گشوده نیز قادر است برای حیف کردن وزن , اختلال آفرین باشد . مصرف روزمره ۵ میوه میانگین سفارش شدهاست .
یک میوه میانگین درحدود ۶۰ کالری انرژی دارااست بدین ترتیب برای نگهداری وزن تن در محدوده ارگانیک می بایست میانه روی در مصرف میوهها هم رعایت شود .
حس ضعف و گرسنگی : فروکتوز خیر فقط جلوی گرسنگی را نمیگیرد بلکه بر عکس میل به مصرف مواد غذایی پرکالری را ارتقا می دهد .
دانشمندان دانش گاه کالیفرنیای جنوبی بعد از تحت لحاظ به چنگ آوردن ۲۴ داوطلب که گروهی نوشیدنیهای دربردارنده گلوکز و بعضا نوشیدنیهای دربردارنده فروکتوز مصرف میکردند اعلام کردند که زمانی داوطلب آبمیوه دربردارنده فروکتوز می خورد , شم گرسنگی بیشتری داراست و میل به مصرف مواد غذایی پرکالری مانند موز و بیسکوییت بیشتر می گردد .
متخصصین میگویند گرچه فروکتوز قند میوه است , ولی در هر مورد قند معمولی تلقی میشود و برهان ذخیره چربی در تن است . این قند سبب ساز ایستادگی به انسولین نمی شود , البته جهت محافظت تناسب اندام می بایست مراقب مصرف متعادل آن در روز باشید .
در گیاهشناسی به نهنج و تخمدان رسیده یک گیاه گلدار , میوه یا این که بَر[۱][۲] میگویند . میوهها خویش معمولاً تخم مدل خویش را هم در دل دارا هستند .
وقتی که در آشپزی دعوا از میوه بهعنوان خوراک می شود , این کلمه و واژه معمولاً تنها به میوه گیاهانی گفته میگردد که شیرین و گوشتدار میباشند مثل آلو , سیب , پرتقال و… درحالیکه تیم دوچندان متعددی از صیفی جات معمولی , مغزها و غلات , میوه گیاهان خویش محسوب می گردند . میوههایی که معمولاً در آشپزی قسمتی از میوهها به اکانت نمیآیند عبارتاند از کدوها ( مانند کدو و کدو حلوایی ) , ذرت , سیب زمینی و فلفل سبز . اینها از دید یک گیاهشناس میوه می باشند ولی عموماً در آشپزی بخشی از صیفیجات در حیث گرفته میگردند . گهگاه هم میوههای مرتبط با آشپزی , از نگاه گیاهشناسی جزء میوهها بهشمار نمیآیند ; مثل ریواس که در آن صرفا برگ شیرین دمبرگ قابل میل کردن است . همینطور برخی از ادویهها نظیر فلفل شیرین و جوز هندی , میوه می باشند .